Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Zöld köves spacer ezüst charm
Zöld köves spacer ezüst charm
5 650 Ft

Zöld köves spacer ezüst charm

Zöld köves spacer ezüst charm:

Ez a lenyűgöző és stílusos ékszerkiegészítő kiváló választás minden olyan személy számára, aki szereti az elegáns és egyedi darabokat.

Az apró zöld kövek harmonikusan illeszkednek az ezüstbe, hogy egyedivé és figyelemfelkeltővé tegyék az ékszert.

Ez az ékszer tökéletes kiegészítője lehet mindennapi viseletednek vagy akár egy elegánsabb alkalmi eseménynek is. A zöld köves spacer charm stílusosan és elegánsan feldobja majd bármelyik ruha kollekciódat.

Hordd ezt az ékszert büszkén, hogy kiemeld egyediséged és stílusodat. Legyen ez a bájos charm a mindennapi emlékeztetőd arra, hogy az apró részletek teszik igazán különlegessé az életedet.
Charm témája
Spacer
Raktáron :  9 db
5 650 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2603
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!