Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Zold-koves-eletfa-charm
Zöld köves életfa charm
5 999 Ft

Zöld köves életfa charm

Zold-koves-eletfa-charm
Zold-koves-eletfa-charm
Zold-koves-eletfa-charm
Zold-koves-eletfa-charm
Zold-koves-eletfa-charm

Zöld köves életfa charm

Ezüstből készült zöld kővel díszített charm. Az életfa ősidők óta erős és számtalan jelentést hordoz.

Divatos megjelenés, jelentősége már 2000 évre  nyúlik vissza, mikor is az életfa menedéket, élelmet nyújtott, és szimbolizálja, hogy valahol minden ember kapcsolódik egymáshoz. 

Mivel a Charm egy kis történetet szimbolizál, itt a lehetőség, hogy megalkossátok Ti ennek a medálnak a történetét. Ha nem szeretnél szív mintás charmot ajándékozni, de szeretnéd kifejezni a kötődést, akkor itt a remek lehetőség. Ez a szuper ezüst medál bármilyen alkalomra megállja a helyét, mint ajándék, legyen az ballagás, névnap, születésnap, de adhatod csak úgy, mert adni jó.  

Számodra mit jelen az életfa charm? Kinek adnád ezt az ezüst medlát?

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.

Mérete1,2*1,2cm

Súlya: 1,9 g
Charm témája
Természet
Raktáron :  30 db
5 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1095
Tömeg
1,9 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek