Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Zöld alapon ezüst levelek ezüst spacer charm
Zöld alapon ezüst levelek ezüst spacer charm
3 650 Ft

Zöld alapon ezüst levelek ezüst spacer charm

Zöld alapon ezüst levelek ezüst spacer charm
Zöld alapon ezüst levelek ezüst spacer charm
Zöld alapon ezüst levelek ezüst spacer charm
Zöld alapon ezüst levelek ezüst spacer charm

Zöld alapon ezüst levelek ezüst spacer charm:

Ez az egyedi és bájos ékszerdarab nem csupán egy charm, hanem egy valódi stílus, ami frissességet és természetközeli hangulatot hoz a mindennapokba. A Zöld Alapon Ezüst Levelek charm lenyűgöző megjelenése azonnal magával ragad. A zöld alapon pompázó ezüst levelek formabontó és elbűvölő látványt nyújtanak. Az ezüst kifinomult fénye és a zöld frissessége tökéletes harmóniát alkot, így ez a charm igazi figyelemfelkeltő kiegészítővé válik. Ez az ezüst spacer charm nemcsak egy ékszerdarab, hanem egy emlékeztető a természet szépségére és nyugalmára. Viselése közvetíti az erdők friss levegőjét és a zöld növények nyugtató hatását, emlékeztetve viselőjét a természet szépségeire és megnyugtató erejére. Legyen ez a Zöld Alapon Ezüst Levelek charm az ajándék, amivel átadhatod a természet csodáit és frissességét szeretteidnek, vagy lepd meg magad ezzel az egyedi és inspiráló ékszerrel, hogy mindig közel érezhesd magad a természethez és annak bájaihoz!

 
Charm témája
Spacer
Raktáron :  6 db
3 650 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2347
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!