Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Zöld Kabrió kisautó ezüst charm
Zöld Kabrió kisautó ezüst charm
7 700 Ft
ÚJ

Zöld Kabrió kisautó ezüst charm

Zöld Kabrió kisautó ezüst charm
Zöld Kabrió kisautó ezüst charm
Zöld Kabrió kisautó ezüst charm
Zöld Kabrió kisautó ezüst charm
Zöld Kabrió kisautó ezüst charm

Zöld Kabrió kisautó ezüst charm:

Bemutatjuk nektek a zöld kabrió kisautó ezüst charmot, egy igazi stílusos kiegészítőt, amely minden autórajongót elbűvöl!

Ez a zöld kabrió kisautó charm nem csupán egy egyszerű ékszerdarab. Ez az életérzést képviseli, a szabadságot és a kalandot, amit az autózás nyújt.  A zöld kabrió dizájnja frissességet és lendületet kölcsönöz viselőjének, míg modern és divatos is egyszerre.

Ezzel a charm-mal minden pillanat autós kalanddá válik. Legyen szó városi kiruccanásról vagy hosszú útról a nyitott országúton, ez a charm mindig veled lesz, hogy emlékeztessen az autózás örömére és szabadságára.

Kombináld kedvenc láncoddal vagy karkötőddel, és tedd még személyesebbé és stílusosabbá a megjelenésedet. Ha az autók a szenvedélyed, ne habozz! Szerezd be most a zöld kabrió kisautó ezüst charmot, és indulj el egy újabb kalandra!

Legyen a tiéd ez a lenyűgöző kiegészítő, és tükrözd vissza stílusodat minden egyes pillanatban!
Charm témája
Utazás
Raktáron :  30 db
7 700 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1973
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!