Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Zöld Béka virággal ezüst charm
Zöld Béka virággal ezüst charm
6 290 Ft

Zöld Béka virággal ezüst charm

Zöld Béka virággal ezüst charm:

A Zöld Béka virággal ezüst charm, egy igazi különlegesség, amely frissességet és természetközelséget visz a mindennapjaidba.

Ez a bájos charm egy zöld béka motívummal rendelkezik, amely egy szál  virágot tart a kezében. 

A Zöld Béka virággal ezüst charm nem csak egy ékszer, hanem egy kis darabka természet és boldogság lágy öléből, amely mindig elkísér az utadon. A béka a megújulás és a változás szimbóluma, a virág pedig az élet szépségét és törékenységét jelképezi. Ez a charm mindig emlékeztet rá, hogy érdemes megállni és meglelni az apró csodákat, amelyek körülvesznek minket.

 Legyen szó egy hétköznapi viseletről vagy egy különleges alkalmi megjelenésről, a Zöld Béka virággal ezüst charm mindig egy kis természetközelséget és egyediséget csempész az öltözékedbe.

 
Charm témája
Állatos
Raktáron :  3 db
6 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2488
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek