Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

X alakű különleges spacer ezüst charm
X alakű különleges spacer ezüst charm
4 290 Ft

X alakű különleges spacer ezüst charm

X alakű különleges spacer ezüst charm:

Az X alakú különleges spacer ezüst charm valóban különleges ékszerdarab lehet a kollekciódban. Ez a spacer nem csupán egy egyszerű kiegészítő, hanem egy stílusos és egyedi kifejeződés, amely feldobja a megjelenésedet és kiemeli az egyéniséged.

Az X alakú dizájn különleges és figyelemfelkeltő. A spacer ezüst anyaga pedig kifinomult és elegáns is, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen öltözékhez vagy alkalomhoz.

Ez a spacer könnyen kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal, így lehetőséget biztosítva arra, hogy egyedi stílust alakíts ki. Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalmakról, az X alakú különleges spacer ezüst charm mindig egy kis pluszt ad az öltözékedhez.
Charm témája
Spacer
Raktáron :  10 db
4 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC214
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek