Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Welsh corgi kutyus ezüst charm
Welsh corgi kutyus ezüst charm
6 050 Ft

Welsh corgi kutyus ezüst charm

Welsh corgi kutyus ezüst charm
Welsh corgi kutyus ezüst charm
Welsh corgi kutyus ezüst charm
Welsh corgi kutyus ezüst charm
Welsh corgi kutyus ezüst charm
Welsh corgi kutyus ezüst charm

Welsh corgi kutyus ezüst charm:

Ez a bájos kis charm valóban különleges ajándék minden kutyabarát számára, vagy csak azoknak, akik szeretik a corgikat és rajonganak értük!

Ez a kis ezüst charm egy hűséges és bájos ábrázolása a Welsh Corgi kutyusnak. Az apró részletek és a kidolgozott formák valóban megidézik a corgik egyedi külsejét és személyiségét. A charm tökéletesen jelzi a kutyusok játékos és barátságos természetét, amely mindenkit azonnal elbűvöl.

A kutyusok rajongói biztosan örömüket fogják lelni ebben a charm-ban, és szeretettel fogják viselni, hogy mindig közelükben érezzék azokat a pozitív energiákat és boldogságot, amelyeket a corgik mindig sugároznak.

Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy mindig légy játékos és hűséges, és mindig értékeljük a kis örömöket, amelyeket a kedvenc kutyusaink hoznak az életünkbe!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  10 db
6 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC963
Tömeg
1,7 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!