Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Vörös rózsa ezüst charm
Vörös rózsa ezüst charm
4 950 Ft

Vörös rózsa ezüst charm

Vörös rózsa ezüst charm
Vörös rózsa ezüst charm

Vörös rózsa ezüst charm:

Ez a bájos charm nem csupán egy ékszer, hanem egy igazi szerelmi jelkép, amely az érzelmek szépségét és erejét hordozza magában.

Ez a varázslatos charm egy gyönyörű vörös rózsát ábrázol, amely mindig az elegancia és a szenvedély jelképe volt. Az apró részletek és az ezüst fénye teszi igazán különlegessé ezt az ékszert, ami mindenkit lenyűgöz.

Az ezüst csillogása és az apró részletek tökéletes harmóniát alkotnak, ami minden öltözékhez könnyedén passzol.

Legyen szó magadról, vagy akár egy számodra különleges lélekről, aki a rózsák bűvkörében él, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentéssel bír majd.

Ne habozz! Szerezd be most a vörös rózsa ezüst charmot és adj egy kis szenvedélyt a mindennapokhoz!

 

A rózsa színváltós, UV fény hatására változik meg a színe.
Charm témája
Virág
Raktáron :  9 db
4 950 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC904
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!