Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Virággal díszített ezüst spacer charm
Virággal díszített ezüst spacer charm
3 999 Ft

Virággal díszített ezüst spacer charm

Virággal Díszített Ezüst Spacer Charm:
Ahol az elegancia és a nőies stílus egyesül egy apró, ámde csodálatos ékszerben.
Ez a spacer egy ékszerdarab amin a virágok finoman táncolnak az ezüst körül, és kifinomult stílust kölcsönöz viselőjének.
Lágy nőies kialakítás. A virágok apró, mégis részletgazdag kivitelezése nőies és romantikus jegyeket kölcsönöz a spacernak.
Kiválóan mutat más virágos vagy nőies ékszerekkel kombinálva.
A virágokkal díszített dizájnja szimbolizálhatja a szépséget és az örömet, így emlékezetes ajándék is lehet.
Fedezd fel a romantikus nőiességet a Virággal Díszített Ezüst Spacer Charmmal, és hagyjad, hogy az apró virágok feldobják mindennapjaidat!
Charm témája
Spacer
Raktáron :  17 db
3 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről:
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.
Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.


Adatok
Cikkszám
SCC2574
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!