Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Végtelen szív végtelen szeretet ezüst charm
Végtelen szív végtelen szeretet ezüst charm
4 999 Ft

Végtelen szív végtelen szeretet ezüst charm

Az "Végtelen Szív - Végtelen Szeretet" ezüst charm egy kifejezetten érzelemdús és jelentéssel teli ékszer, amely tökéletesen tükrözi a végtelen és időtlen szeretet fogalmát. Ez a bámulatos ezüst charm nem csupán egy dísz, hanem egy emlékeztető is arra, hogy az életünk során átívelő szeretet mindig jelen van.

Végtelen szív, amely szimbolizálja a szoros és örökké tartó kapcsolatokat. Az ezüst anyag kiváló minőségű, és minden részletét gondosan kidolgozták, hogy egyedi és csodálatos látványt nyújtson.

Az "Végtelen Szív - Végtelen Szeretet" charm nem csupán stílusos kiegészítő, hanem mély jelentéssel is rendelkezik. Ez az ékszer ideális ajándék lehet szeretteidnek, párkapcsolatokat ünneplőknek, vagy akár önmagadnak, hogy mindennap emlékeztessen a szeretet végtelenségére és erejére.

Ez a charm könnyedén kombinálható más ékszerekkel is, így személyes stílusodhoz igazíthatod. Viseletével nem csak a szépséget, hanem a köteléket is képviselheted, amelyek az életedben fontosak. Legyen ez az "Végtelen Szív - Végtelen Szeretet" charm az, ami mindig emlékeztet téged és másokat arra, hogy a szeretet sosem ér véget.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  9 db
4 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC928
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!