Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Végtelen szeretet ezüst gömb charm rózsaszín szívekkel

Végtelen szeretet ezüst gömb charm rózsaszín szívekkel:

A Végtelen szeretet ezüst gömb charm rózsaszín szívekkel, ami egy csodálatos ékszerdarab, tele szeretettel és érzelmekkel.

Ez a bájos charm egy gyönyörű ezüst gömböt ábrázol, melyet ragyogó rózsaszín szívek díszítenek, mintha a végtelen szeretet és összetartozás egy szimbóluma lenne. Az ezüst fénye tovább emeli ennek a charmnak a szépségét és eleganciáját.

A Végtelen szeretet ezüst gömb charm arra emlékeztet minket, hogy a szeretet sosem szűnik meg, és mindig velünk van, legyen bármi is az életünkben. Ez a charm egyfajta emlékeztető arra, hogy mindig körülvesz minket az összetartozás és a szeretet.

Könnyen kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal, így lehetőséget biztosítva arra, hogy kifejezd az érzéseidet és stílusodat. Legyen szó egy hétköznapi megjelenésről vagy egy különleges alkalmi eseményről, a Végtelen szeretet ezüst gömb charm mindig egy kis szeretetet és pozitivitást csempész az öltözékedbe.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Nincs raktáron
6 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC828
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek