Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Varrógép ezüst függő charm
Varrógép ezüst függő charm
6 950 Ft
ÚJ

Varrógép ezüst függő charm

Varrógép ezüst függő charm
Varrógép ezüst függő charm
Varrógép ezüst függő charm
Varrógép ezüst függő charm
Varrógép ezüst függő charm
Varrógép ezüst függő charm

Varrógép ezüst függő charm:

Bemutatjuk a varrás szerelmeseinek tökéletes kiegészítőjét a Varrógép ezüst függő charmot! Ez az egyedi és stílusos ékszerdarab nemcsak a varrás iránt érdeklődőknek ideális választás, hanem egy igazi divatáru is, amely kifejezi a kreativitást és a művészi hajlamot. A Varrógép ezüst függő charm elbűvölő megjelenése azonnal magával ragad. Az aprólékos részletekkel kidolgozott varrógép forma igazi bájt kölcsönöz ennek az ékszerdarabnak. Ez az ezüst függő charm nemcsak egy ékszer, hanem egy művészi üzenet is. A varrógép szimbolizálja a kreativitást és a munka örömét, emlékeztetve viselőjét arra, hogy minden varrás egy különleges alkotás része lehet. Legyen ez a Varrógép ezüst függő charm az ajándék, amivel inspirálhatod varrással foglalkozó barátaidat vagy családtagjaidat, hogy folytassák a szenvedélyüket, vagy lepd meg magad ezzel az egyedi és művészi ékszerrel, hogy mindig közel érezhesd magad a kreativitáshoz és az alkotáshoz!

 
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  10 db
6 950 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2224
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!