Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Varázslatos Lótuszvirág függő ezüst charm

Varázslatos Lótuszvirág függő ezüst charm:

Bemutatjuk neked a Varázslatos Lótuszvirág Függő Ezüst Charmot - egy olyan ékszert, ami nem csak gyönyörű, de egyben a megújulás, tisztaság és szépség szimbóluma is. Ez a charm nem csupán egy díszítő elem, hanem egy kis varázslat, ami mindennapjaidat különlegessé teszi. A lótuszvirág az újjászületést, a tisztaságot és a szépséget szimbolizálja, egy olyan motívum, ami örökösen inspiráló és emlékeztető marad. A charm mindig az új kezdetekre, a tisztaságra és a szépségre fog emlékeztetni. Egyedi és kifinomult, ez a charm bármilyen viseletet feldob. A lótuszvirág minta nemcsak szép, de a belső harmóniát és béke érzését is közvetíti.

 
Charm témája
Virág
Nincs raktáron
4 899 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.Adatok
Cikkszám
SCC2562
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!