Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Útlevél ezüst függő charm
Útlevél ezüst függő charm
7 999 Ft

Útlevél ezüst függő charm

Útlevél ezüst függő charm:

Ismerd meg az Útlevél Ezüst Függő Charmot, egy ékszert, amely nem csak stílust, hanem kalandokat is hoz az életedbe. Ez a bájos charm nem csupán egy dísz, hanem egy kifejező stíluselem, amely azt üzeni: a világ vár, fedezd fel! Az aprólékosan kidolgozott Útlevél dizájn nem csak egy egyszerű ékszer, hanem egy kis darabka utazás és felfedezés, amit mindennap magaddal vihetsz. A függő részletesen kidolgozott szimbólumokkal, mint például repülőgép és beszállókártya, mind azt sugallják, hogy az élet egy végtelen kaland, és minden pillanatban rejlik valami új. Hordd ezt a charmot, hogy mindig emlékeztessen rá, hogy a világ tele van lehetőségekkel és kalandokkal. Kombináld más ékszerekkel vagy hordd önállóan, hogy az utazási szenvedélyed mindig része legyen a stílusodnak. Legyen szó egy tengerentúli vakációról vagy egy egyszerű hétköznapi napról, az Útlevél Ezüst Függő Charm mindig azt üzeni: ne félj felfedezni, és élvezd az élet minden kis kalandját! Engedd, hogy ez a charm inspiráljon, hogy mindig indulj el az úton a saját egyedi történeted felé.
Charm témája
Utazás
Raktáron :  1 db
7 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2479
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!