Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Utazás a világ körül ezüst charm
Utazás a világ körül ezüst charm
7 299 Ft

Utazás a világ körül ezüst charm

Utazás a világ körül ezüst charm:

Ez a varázslatos charm nem csak a szépségét, hanem az utazás szeretetét is tükrözi. Az aprólékosan kidolgozott részletek és a világ körül utazó minta  mind azt üzenik, hogy az élet egy végtelen utazás, és minden pillanatban rejtőzhet egy kis kaland. Legyen szó egy különleges emlékről vagy egy vágyott utazásról, ez a charm mindig magával viszi a világ szépségét. Hordd ezt a charmot, hogy mindig emlékeztessen rá, hogy a világ tele van felfedezésre váró helyekkel és kalandokkal. Kombináld más ékszerekkel vagy hordd önállóan, hogy mindig magaddal vihesd az utazás szeretetét és nyitottságát. Legyen szó egy tengerentúli kalandról vagy egy egyszerű napról a városban, az Utazás a Világ Körül Ezüst Charm mindig a következő utazás izgalmát idézi fel. Engedd, hogy ez a charm inspiráljon, hogy felfedezz fel új helyeket és élvezd a világ sokszínűségét!
Charm témája
Utazás
Raktáron :  6 db
7 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2482
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!