Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Uszkar-Kutya-ezust-fuggo-charm
Uszkár Kutya ezüst függő charm
5 450 Ft

Uszkár Kutya ezüst függő charm

Uszkar-Kutya-ezust-fuggo-charm
Uszkar-Kutya-ezust-fuggo-charm
Uszkar-Kutya-ezust-fuggo-charm
Uszkar-Kutya-ezust-fuggo-charm
Uszkar-Kutya-ezust-fuggo-charm

Uszkár Kutya ezüst függő charm:

Ez a bájos ékszer egy igazi kedvencet jelenít meg, az uszkár kutyát, mely azonnal mosolyt csal arcodra. Kifinomult kialakítása és aprólékos kidolgozása teszi egyedivé és elbűvölővé ezt a charmot. Az uszkár kutya finom részletei és aranyos megjelenése mindenkit lenyűgöz, és egyúttal stílust és egyediséget kölcsönöz viselednek. Bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítő lehet ez az ékszer, legyen szó egy lazább viseletről vagy akár egy elegánsabb eseményről. Az Uszkár Kutya ezüst függő charm könnyen kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal, így mindig stílusos megjelenést biztosít.

Ne hagyd ki ezt a bájos ékszert, ami nemcsak díszít, de egyúttal egy kis vidámságot és szeretetet is hoz az életedbe! Szerezd be még ma az Uszkár Kutya ezüst függő charmot, és hagyd, hogy a kedvenc kutyád mindig veled legyen!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  3 db
5 450 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC797
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!