Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Unikornis ezüst charm
Unikornis ezüst charm
5 750 Ft

Unikornis ezüst charm

Unikornis ezüst charm:

Álmodoztál már arról, hogy egy varázslatos világban légy, ahol a csodák minden sarkon várnak? Akkor itt az ideje, hogy megismerd az Unikornis ezüst charmot! Ez a különleges ékszerdarab nem csupán egy darab ezüst, hanem egy egész történet, ami magával ragad és elrepít egy mesés világba.

Az Unikornis ezüst charm valóra váltja gyermekkori álmaidat, és mindenkit elvarázsol a varázslatos dizájnjával. Az aprólékosan kidolgozott részletek és a színes stílus különleges eleganciát kölcsönöz ennek a varázslatos ékszernek.

Ez az ezüst charm tökéletes választás mindenkorra, legyen szó egy hétköznapi viseletről vagy egy különleges alkalmról. Az Unikornis ezüst charm mindig felhívja magára a figyelmet, és különleges varázslatot visz az életedbe.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Szerezd be az Unikornis ezüst charmot még ma, és légy te is részese ennek a mesés világnak!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  9 db
5 750 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2621
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!