Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Türkiz szív ezüst charm
Türkiz szív ezüst charm
5 050 Ft

Türkiz szív ezüst charm

Türkiz szív ezüst charm
Türkiz szív ezüst charm
Türkiz szív ezüst charm
Türkiz szív ezüst charm
Türkiz szív ezüst charm

Türkiz szív ezüst charm:

Ez a különleges ékszerdarab nem csupán egy egyszerű charm, hanem egy szimbólum is a szerelem, harmónia és pozitív energia felé. A türkiz színű szív az egzotikumot és a nyugalmat sugározza, miközben az ezüst keret elegáns és modern megjelenést biztosít.

Ez a bámulatos charm tökéletes választás mindenki számára, aki szeretné kifejezni szeretetét és érzéseit egy stílusos és kifinomult módon. Kombináld kedvenc láncoddal vagy karkötőddel, hogy még személyesebbé és egyedibbé tedd megjelenésedet.

Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalmakról, a türkiz szív ezüst charm mindig kiegészíti és feldobja a megjelenésedet. Szerezd be most ezt a lenyűgöző ékszerdarabot, és engedd, hogy a szerelmet és a pozitív energiát hordozó türkiz szív kiteljesítse a stílusodat és az életedet!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  9 db
5 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1986-BU
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!