Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Türkiz, ezüst lóhere charm

Türkiz Ezüst Lóhere Charm:

Ez a gyönyörű charm a türkiz színnek és az ezüst csillogásának tökéletes harmóniáját ötvözi. A türkizkék színjáték nem csak szemet gyönyörködtető, hanem frissítő és lendületet is ad minden viseletnek.

Az elegáns lóhere motívumok pedig egyfajta játékosságot csempésznek a charmba, amely különlegessé varázsolja a mindennapi stílusodat. Bátran hordhatod kedvenc láncodon vagy karkötődön.

Kombináld más türkizkék vagy ezüst ékszerrel, vagy hagyjad, hogy ez a charm önállóan ragyogjon. A charm nem csak egy ékszer, hanem egy kis darab varázslat, amelyet mindenki örömmel fogad. Elegáns Türkiz Ezüst Lóhere Charm minden alkalomra.
Charm témája
Egyéb
Nincs raktáron
4 799 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről:
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.


Adatok
Cikkszám
BSC733-GN
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!