Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Tukán madár színes ezüst charm

Tukán madár színes ezüst charm:

Örömmel mutatjuk be neked a Tukán madár színes ezüst charmot, egy igazán egyedi és varázslatos ékszert, amely a természet szépségét és csodáját idézi meg.

Minden apró részletében visszatükrözi a tukán madár élénk és színpompás szépségét. A színek és a részletek lenyűgöző eleganciát kölcsönöznek a charmnak, ami mindenki számára vonzóvá teszi.

A tukán madár a szabadság és a kreativitás szimbóluma, és ez a charm lehetővé teszi, hogy ezt a szellemiséget mindig magadnál hordozd. Legyen ez egy karkötőd vagy nyakláncod része, ez a charm mindig emlékeztetni fog rá, hogy merj színesen és merészen élni.

Könnyen kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal, így lehetővé teszi, hogy kifejezd saját stílusod és személyiséged minden alkalommal. Legyen szó egy hétköznapi viseletről vagy egy különleges alkalomról, ez a charm mindig varázslatossá teszi a megjelenésed.
Charm témája
Állatos
Nincs raktáron
6 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2520
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek