Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Tortaszelet ezüst charm
Tortaszelet ezüst charm
7 150 Ft

Tortaszelet ezüst charm

Tortaszelet ezüst charm
Tortaszelet ezüst charm
Tortaszelet ezüst charm
Tortaszelet ezüst charm

Tortaszelet ezüst charm:

Ez a gyönyörű kiegészítő nem csupán megjelenésedet emeli ki, hanem stílusodat is feldobja minden alkalommal.

Az ezüstből készült charm időtlen vonalakkal és finom részletekkel rendelkezik, amelyek garantáltan elbűvölnek. A tortaszelet formájú design elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz viselőjének, miközben a finoman kidolgozott részletek minden figyelmet magukra vonnak.

Ez a charm nem csupán egy ékszer, hanem egy stílusnyilatkozat is. Legyen szó különleges alkalmakról vagy mindennapi viseletről, ez az ezüst Tortaszelet Charm minden helyzetben tökéletes választás.

Ragyogj az ezüst Tortaszelet Charmmal, és légy a figyelem középpontjában, miközben egyedi stílusodat mutatod meg!
Charm témája
Ételek
Raktáron :  3 db
7 150 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC349
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!