Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Zöld színű ezüst levél mintás charm
Zöld színű ezüst levél mintás charm
6 950 Ft

Zöld színű ezüst levél mintás charm

Zöld színű ezüst levél mintás charm
Zöld színű ezüst levél mintás charm
Zöld színű ezüst levél mintás charm
Zöld színű ezüst levél mintás charm
Zöld színű ezüst levél mintás charm
Zöld színű ezüst levél mintás charm

Zöld színű ezüst levél mintás charm:

Bemutatjuk a Zöld Színű Ezüst Levél Mintás Charmot, egy kivételes darabot, mely magában hordozza az eleganciát és a természet varázsát. Ezt a bámulatos charmot azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy kis frissességet és stílust csempészni mindennapi életükbe.

Ez a csodálatos kiegészítő a zöld szín és az ezüst elegáns kombinációját hozza össze, megidézve a természet harmóniáját és a finom eleganciát. A levél minta további varázst kölcsönöz neki, hozzáadva egy csipetnyi természetes bájt és könnyed eleganciát.

A Zöld Színű Ezüst Levél Mintás Charm nem csupán szemet gyönyörködtető, hanem jelentősége is mélyebb. A zöld szín a természet és a megújulás szimbóluma. Ez a charm tökéletes kiegészítője lehet mindennapi öltözködésének, egy elegáns vacsora estéjén vagy akár egy különleges alkalomnak.

Bármely öltözéket feldobhatja és azonnal egyedi stílust kölcsönözhet neki.

Ha szeretné kifejezni egyedi stílusát és szeretetteljes kapcsolatát a természettel, ne habozzon válassza a Zöld Színű Ezüst Levél Mintás Charmot. 
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  7 db
6 950 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC863
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!