Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Tökre figyelő bagoly ezüst charm
Tökre figyelő bagoly ezüst charm
6 790 Ft

Tökre figyelő bagoly ezüst charm

Tökre figyelő bagoly ezüst charm
Tökre figyelő bagoly ezüst charm
Tökre figyelő bagoly ezüst charm
Tökre figyelő bagoly ezüst charm
Tökre figyelő bagoly ezüst charm

Tökre figyelő bagoly ezüst charm:

Ez a varázslatos charm nemcsak a stílusodat emeli ki, hanem egyedülálló és egyedi kiegészítővé teszi megjelenésedet minden alkalommal. 

A Tökre Figyelő Bagoly charm különleges vonzerejét a részletek adják. A bagoly bölcs tekintete és részletes tollazata olyan érzést kelt, mintha egy valódi baglyot viselnél a nyakadban vagy kezeden.

Ez a charm nemcsak egy ékszer, hanem egy stílusos kijelentés is. Legyen szó bármilyen alkalomról, ez az ezüst Tökre Figyelő Bagoly mindig tökéletes választás lesz. Emeld ki egyedi stílusodat és ragyogj ki a tömegből ezzel a különleges és stílusos charm-mal!

Ne habozz tovább, tedd hozzá ezt az egyedülálló charmot gyűjteményedhez, és engedd, hogy a bölcs bagoly figyelme mindig veled legyen!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  5 db
6 790 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC342
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!