Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Tengeri-csillag-kek-koves-charm
Tengeri csillag kék köves charm
3 599 Ft

Tengeri csillag kék köves charm

Tengeri-csillag-kek-koves-charm
Tengeri-csillag-kek-koves-charm
Tengeri-csillag-kek-koves-charm

Tengeri csillag kék köves charm. A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, vagy nyakláncra. A tengeri csillag egy csodálatos élőlény, ha minden vágyad egyszer élőben látni, vagy már láttad, és örök emlék, akkor koronázd meg az élményt ezzel a csodálatos ékszerrel.

Mérete: 1,1x1,1 cm, súlya: 1,3 g

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  10 db
3 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1313
Tömeg
1,3 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek