Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Teknős ezüst charm
Teknős ezüst charm
3 950 Ft

Teknős ezüst charm

Teknős ezüst charm

Ez a bájos ékszer nemcsak az állatbarátok számára tökéletes választás, hanem mindenkit elbűvöl majd az aranyos megjelenésével. Búvároknak, tenős imádónkak, állatbarátoknak tökéletes választás.

Ez a teknős charm nem csupán egy ékszer, hanem egy kis kedvenc, aki mindig veled lesz. 

Legyen szó egy hétköznapi viseletről vagy egy különleges alkalomról, ez a charm mindig a figyelem középpontjába fogja helyezni viselőjét. A bájos dizájn és a finom részletek garantáltan elbűvölik a környezetedet és kiemelik egyediségedet.

Engedd, hogy ez a kedves kis teki charm boldogságot és örömöt hozzon az életedbe! Ne habozz tovább, szerezd be ezt a csodálatos teknős ezüst charmot, és mutasd meg szeretetedet és stílusodat minden alkalommal, amikor viselésed!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  3 db
3 950 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
P0216
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!