Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Tavaszi pillangós ezüst spacer charm
Tavaszi pillangós ezüst spacer charm
6 050 Ft
ÚJ

Tavaszi pillangós ezüst spacer charm

Tavaszi pillangós ezüst spacer charm
Tavaszi pillangós ezüst spacer charm
Tavaszi pillangós ezüst spacer charm
Tavaszi pillangós ezüst spacer charm
Tavaszi pillangós ezüst spacer charm
Tavaszi pillangós ezüst spacer charm

Tavaszi pillangós ezüst spacer charm:

Fedezd fel a tavasz varázsát és könnyedségét a Tavaszi Pillangós ezüst spacer charm segítségével! Ez a bájos és stílusos ékszerdarab nemcsak egy charm, hanem egy valódi tavaszi ihletésű kiegészítő, ami frissességet és bájt hoz a mindennapokba. A Tavaszi Pillangós ezüst spacer charm lenyűgöző megjelenése azonnal magával ragad. Az apró pillangók és virágok formabontó és elbűvölő látványt nyújtanak, amelyek emlékeztetnek a tavasz ragyogására és az újjászületés varázsára.  Ez az ezüst spacer charm nemcsak egy ékszerdarab, hanem egy tavaszi üzenet is. A pillangók és virágok szimbolizálják az újjászületést és a megújulást, emlékeztetve viselőjét arra, hogy minden nap lehetőség nyílik arra, hogy újra kezdhesse és virágozzon. Legyen ez a Tavaszi Pillangós ezüst spacer charm az ajándék, amivel átadhatod a tavasz üzenetét és frissességét szeretteidnek, vagy lepd meg magad ezzel az inspiráló és tavaszi ihletésű ékszerrel, hogy mindig közel érezhesd magad a természet újjászülető szépségéhez!

 
Charm témája
Spacer
Raktáron :  6 db
6 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2251
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!