Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Tarka toll ezüst charm
Tarka toll ezüst charm
4 799 Ft

Tarka toll ezüst charm

Tarka toll ezüst charm:

Üdv a kreativitás és színek világában, ahol a "Tarka Toll Ezüst Charm" színesebbé varázsolja mindennapjaidat! Ha egy olyan ékszert keresel, ami kifejezi a kreativitást és az egyediséget, akkor ez a charm tökéletes választás lehet számodra. A "Tarka Toll Ezüst Charm" egy színpompás pillanatot örökít meg, ahol a toll könnyed vonalai és színes részletei a kreativitás és szabadság szimbólumává válnak. Az ezüst charm elegánsan illeszkedik bármilyen karkötőhöz, és egyedi kiegészítője lehet stílusodnak. Ez a charm könnyedén emeli ki kreatív szellemiségedet mindennapi viseletedben. Legyen szó egy inspirációval teli munkanapról vagy egy kreatív alkotói estéről, a "Tarka Toll Ezüst Charm" minden alkalomra egy színes kiegészítővé válik.A "Tarka Toll Ezüst Charm" nem csak egy ékszer, hanem egy történet is, amit magaddal viszel. Ajándékozd meg magad ezzel a különleges darabbal, vagy lepd meg vele a kreatív barátaidat és családtagjaidat. Engedd, hogy ez a charm mindig emlékeztessen rá, hogy az élet egy színes paletta, és mindig találj kreativitást és örömöt a körülötted lévő világban!

 
Charm témája
Állatos
Raktáron :  7 db
4 799 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC305
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!