Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Tappancsos medál ezüst gömb charm
Tappancsos medál ezüst gömb charm
4 950 Ft

Tappancsos medál ezüst gömb charm

Tappancsos medál ezüst gömb charm:

Hihetetlenül aranyos, és tökéletes módja annak, hogy megmutasd a szeretetedet a kedvenc háziállataid iránt.

Ez a medál tele van apró tappancsnyomokkal, ami valóban megdobogtatja az állatszerető szívet. És az ezüst gömb dizájnja minden öltözékkel jól harmonizál, így bármikor hordhatod, bármilyen alkalomra.

A legjobb benne az, hogy nemcsak szép, de minőségi is. Jelképezhet egyemléket is kedvencedről, amely mindig közel lesz hozzád.

Szerezd be most ezt az imádnivaló charmot!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  2 db
4 950 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2578
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!