Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Tappancsokon függő szív ezüst charm
Tappancsokon függő szív ezüst charm
5 950 Ft

Tappancsokon függő szív ezüst charm

Tappancsokon függő szív ezüst charm:

Ez a bájos kis charm nemcsak hogy díszíti a karkötőket és nyakláncokat, dea szeretet- és odafigyelés-üzenetét is hordozza magában. Az ezüst charm finom kidolgozása és aprólékos részletei minden állatbarát szívét megdobogtatják.

Ez a különleges charm egyaránt alkalmas arra, hogy egyéni stílusodat kifejezze, vagy éppen egy emlékezetes ajándék legyen szeretett kutya vagy cica gazdinak. A kifinomult szív forma és a cuki tappancs harmonikus egyvelege,  tökéletesen kiegészíti az ezüst csillogását. Emellett könnyű súlyának és praktikus méretének köszönhetően kényelmesen hordható, minden nap és minden alkalomra.

Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, hogy egyedi stílusotokat megkoronázzátok ezzel a bájos és jelentéssel teli charmmal. Szerezzétek be  most a Tappancsokon függő szív ezüst charmot, és tegyétek vele különlegessé mindennapjaitokat!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  8 db
5 950 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2577
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!