Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Tappancs-es-csont-fuggo-charm
Tappancs és csont függő charm
7 999 Ft

Tappancs és csont függő charm

Tappancs-es-csont-fuggo-charm
Tappancs-es-csont-fuggo-charm

Tappancs és csont függő charm

 

Te is rajongsz kiskedvencedért? Legszívesebben mindig magad mellett tudnád, de vannak helyzetek, amikor nem lehet? Ezzel az ezüst függő charmmal kiskutyád egy kis része mindig veled lehet. Színével feldobja a karkötőd. 

Mérete: hosszúság és szélesség:2,5*0,8CM

Csont:1,1*0,5CM, tappancs méretei: 0,9*0,5CM

Súlya: 2,7 g
Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  9 db
7 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC452
Tömeg
2,7 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek