Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Tacskó ezüst függő charm

Tacskó Ezüst Függő Charm:
Bemutatjuk neked a Tacskó Ezüst Függő Charmot - egy aranyos és egyedi ékszert, ami nem csak a tacskó rajongóknak szól, hanem mindazoknak, akik egy kis mókát és egyediséget keresnek az ékszereikben.
Cuki tacskó motívum nem csak aranyos, de egyben hűség és vidámság szimbóluma is.
Viselheted akár kedvenc nyakláncodon vagy karkötődön, hagyd hogy a tacskó charm kifejezze egyedi stílusodat.
Kombináld más ékszereiddel vagy hagyjad önállóan ragyogni - a Tacskó Ezüst Függő Charm bárhogyan viselve garantáltan mosolyt csal az arcokra.
A charm egy kis szívbe zárja a tacskó szeretetét, egy olyan kiegészítő, ami mindig közel visz a szívedhez.
Az apró tacskó motívum nemcsak kifejezetten cuki, de egyben hűség és vidámság szimbóluma is.
Fedezd fel a Tacskó Ezüst Függő Charmot, és hadd legyen ez a kis ékszer a mindennapi szereteted és boldogságod szimbóluma!
Charm témája
Állatos
Nincs raktáron
4 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.Adatok
Cikkszám
SCC2561
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!