Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Tacskó cuki kézitáskában ezüst charm
Tacskó cuki kézitáskában ezüst charm
6 999 Ft

Tacskó cuki kézitáskában ezüst charm

Tacskó cuki kézitáskában ezüst charm:

Ismerd meg a Tacskó Cuki Kézitáskában Ezüst Charmot, egy ékszert, ami nem csak stílusos, de aranyos is, és mindenhová elkíséri majd az életed során. Ez a bájos charm nem csupán egy ékszer, hanem egy kiskedvenc , a tacskó, aki mindig veled lesz. Az aprólékosan kidolgozott ezüst charm egy kis tacskót ábrázol egy cuki kézitáskában, amely aranyos és kifejező megjelenést kölcsönöz. Az ezüst szín eleganciát és szépséget hordoz, miközben a cuki tacskó szimbólum mindent elmond a szeretetedről az állatok iránt. Ez az ékszer egy kis vidámságot és boldogságot hoz az életedbe, és mindig emlékeztet rá, hogy az állatokkal való kapcsolatod különleges és értékes. Hordd ezt a charmot, hogy a cuki tacskó mindig veled legyen, bárhová is mész. Kombináld más ékszerekkel vagy hordd önállóan, hogy a stílusod mindig egy kis személyes érintettséget hordozzon. Legyen szó egy baráti találkozóról vagy egy bevásárlókörútról, a Tacskó Cuki Kézitáskában Ezüst Charm mindig mosolyt csal majd az arcodra. Engedd, hogy ez a charm kifejezze az állatok iránti szeretetedet és vidámságodat minden nap!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  1 db
6 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2473
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!