Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Tábla Csokoládé ezüst függő charm
Tábla Csokoládé ezüst függő charm
6 950 Ft

Tábla Csokoládé ezüst függő charm

Tábla Csokoládé ezüst függő charm
Tábla Csokoládé ezüst függő charm
Tábla Csokoládé ezüst függő charm
Tábla Csokoládé ezüst függő charm
Tábla Csokoládé ezüst függő charm

Tábla Csokoládé ezüst függő charm:

Ez az ékszerdarab minden csokoládérajongó álma, amely stílusosan és kifinomultan mutatja be az édességek szeretetét.

Ez a varázslatos charm nem csupán egy egyszerű ékszerdarab, hanem egy ízléses kijelentés arról, hogy mennyire szereted az édességeket.

A Tábla Csokoládé dizájnja finoman kidolgozott részletekkel rendelkezik, amelyek tökéletesen utánozzák a valódi csokoládét. Ez az ékszerdarab ideális választás mindenki számára, aki imádja az édességeket, és szeretné ezt stílusosan megjeleníteni.

Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalmakról, ez a charm mindig kiegészíti és feldobja megjelenésedet. Kombináld kedvenc láncoddal vagy karkötőddel, hogy még személyesebbé és egyedibbé tedd.

Ha szereted az édességeket és stílusos kiegészítőket keresel, ne habozz! Szerezd be most ezt a lenyűgöző Tábla Csokoládé ezüst függő charmot, és mutasd meg az édességek iránti szeretetedet és szenvedélyedet a világnak!
Charm témája
Ételek
Raktáron :  8 db
6 950 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1782
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!