Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

T betű díszes gömb ezüst charm
T betű díszes gömb ezüst charm
3 550 Ft

T betű díszes gömb ezüst charm

T betű díszes gömb ezüst charm
T betű díszes gömb ezüst charm
T betű díszes gömb ezüst charm

T betű díszes gömb ezüst charm:

Ez az ékszerdarab nem csupán egy egyszerű charm, hanem egy személyes és stílusos motívum. A díszes gömb dizájn elegáns és vonzó, míg a "T" betű a személyességet és az egyediséget hangsúlyozza.

Ez az ékszer tökéletes választás mindennapi viselethez vagy különleges alkalmakhoz. Legyen szó egyéni stílusod kifejezéséről vagy ajándékozásról, ez a charm mindig kiegészíti és feldobja megjelenésedet.

Kombináld kedvenc láncoddal vagy karkötőddel, hogy még személyesebbé és egyedibbé tedd. Legyen ez a charm az emlékeztető arra, hogy merj kiállni és megmutatni a világnak, ki vagy valójában!

Ne habozz! Szerezd be most ezt a lenyűgöző "T" betű díszes gömb ezüst charmot, és mutasd meg az egyediségedet és stílusodat egy személyes ékszerdarabon keresztül!
Charm témája
Betű
Raktáron :  1 db
3 550 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1444-T
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!