Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szűz horoszkóp minta díszes köves ezüst charm
Szűz horoszkóp minta díszes köves ezüst charm
5 750 Ft

Szűz horoszkóp minta díszes köves ezüst charm

Szűz horoszkóp minta díszes köves ezüst charm:

Ez a lenyűgöző ékszer nem csupán egy dísz, hanem egyfajta személyes jelkép, ami a rendszerességet, a precizitást és a szorgalmat szimbolizálja, ami a Szűzekre jellemző.

Ez a bámulatos charm a Szűz horoszkópját ábrázolja, melyet gyönyörű kövekkel díszítettek. Az apró részletek és az ezüst fénye teszi igazán különlegessé ezt az ékszert, ami minden Szűz szívét megdobogtatja.

Az ezüst  csillogása és a díszes kövek tökéletesen egyesülnek, hogy egy olyan darabot alkossanak, ami minden öltözékhez könnyedén passzol.

Legyen szó magadról, vagy akár egy különleges emberről, aki Szűz jegyű és büszkén viseli csillagjegyét, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentéssel bír majd.

Ne habozz! Szerezd be most a Szűz horoszkóp mintájú díszes köves ezüst charmot és hadd emlékeztessen precizitásodra és szorgalmadra minden nap!
Charm témája
Horoszkóp
Raktáron :  4 db
5 750 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2516-6
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!