Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szűz Horoszkóp Ezüst gömb charm
Szűz Horoszkóp Ezüst gömb charm
5 250 Ft

Szűz Horoszkóp Ezüst gömb charm

Szűz Horoszkóp Ezüst gömb charm
Szűz Horoszkóp Ezüst gömb charm
Szűz Horoszkóp Ezüst gömb charm

Szűz Horoszkóp Ezüst gömb charm:

Ez a csodálatos ezüst gömb charm egyedi módon tükrözi a Szűz jegy jellemzőit. Az ezüst anyag tisztasága és egyszerűsége párosul a Szűz precizitásával és részletorientáltságával. Ezt a charmot nem csupán azért viselheted, hogy díszítse a ruházatodat, hanem azért is, hogy emlékeztessen a Szűzek rendszeretetére és gondoskodó természetükre.

A gömb forma a tökéletes egységet és harmóniát jelképezi, ami a Szűzek számára oly fontos. Ez az ékszerdarab arra emlékeztet, hogy fontos az egyensúly az élet minden területén - legyen az munka, szerelem vagy szabadidő. A Szűz Horoszkóp Ezüst gömb charm egyfajta talizmánként szolgálhat, ami segít fenntartani az egyensúlyt és a harmóniát az életedben.

 Ez egy emlékeztető arra, hogy a részletekre is figyelj, és értékeld az apró dolgokat az életben. Viseld ezt a bámulatos charmot büszkén, és mutasd meg mindenkinek a Szűz jegy kifinomult és praktikus oldalát. Legyen ez az ezüst gömb charm a mindennapi emlékeztetőd arra, hogy a rend és az egyensúly az élet legnagyobb kincsei közé tartoznak!
Charm témája
Horoszkóp
Raktáron :  4 db
5 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
PSC048-8
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!