Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szőlőlevél mintás ezüst spacer charm
Szőlőlevél mintás ezüst spacer charm
3 350 Ft

Szőlőlevél mintás ezüst spacer charm

Szőlőlevél mintás ezüst spacer charm
Szőlőlevél mintás ezüst spacer charm
Szőlőlevél mintás ezüst spacer charm
Szőlőlevél mintás ezüst spacer charm
Szőlőlevél mintás ezüst spacer charm

Szőlőlevél mintás ezüst spacer charm:

Ez a bámulatos kiegészítő nemcsak a te stílusodat emeli ki, hanem egyedülálló eleganciát is kölcsönöz megjelenésednek.

A kifinomult Szőlőlevél minta igazi kijelentése a természet szépségének. Ez az ezüst spacer charm tökéletes választás minden olyan személy számára, aki szereti a természet inspirálta kiegészítőket.

Legyen szó egy elegáns rendezvényről vagy egy lazább összejövetelről, ez a charm mindig tökéletes kiegészítővé teszi viseletedet. Az aprólékosan kidolgozott Szőlőlevél minta nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem kifinomultságot és stílust is sugároz.

Szerezd be ezt a lenyűgöző Szőlőlevél mintás ezüst spacer charmot, és adj egy kis természetes varázslatot ékszerkollekciódba! Ne habozz tovább, és légy részese ennek az elegáns és stílusos kiegészítőnek!
Charm témája
Spacer
Raktáron :  18 db
3 350 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1601
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!