Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szives álomcsabda ezüst charm
Szives álomcsabda ezüst charm
5 650 Ft

Szives álomcsabda ezüst charm

Szives álomcsabda ezüst charm:

Ez a bájos ékszerdarab nem csupán egy egyszerű charm, hanem egy olyan tárgy, amely segít megőrizni az álmokat és a szeretetet.

A charm motívuma egy szív alakú álomcsapda, amelyben a szeretet és a vágyak beteljesülése rejlik.

Ez az ékszer tökéletes választás mindazoknak, akik szeretik álmaikat megőrizni és szeretteiket közel érezni magukhoz. A Szíves Álomcsapda ezüst charm stílusos és egyedi kiegészítője lehet mindennapi viseletednek vagy különleges alkalmaknak.

Hordd ezt az ékszert büszkén és örömmel, hogy kiemeld érzelmeidet és egyediségedet. Legyen ez a bájos charm mindig emlékeztetőd arra, hogy az álmok valóra válhatnak, ha csak egy kicsit is hinni merünk bennük.
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  6 db
5 650 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2567
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!