Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szivedhez-lancolva-ezust-biztonsagi-lanc
Szívedhez láncolva ezüst biztonsági lánc
8 299 Ft

Szívedhez láncolva ezüst biztonsági lánc

Szivedhez-lancolva-ezust-biztonsagi-lanc
Szivedhez-lancolva-ezust-biztonsagi-lanc

Szívedhez láncolva ezüst biztonsági lánc

Ugye Neked is van biztonsági láncod? Ezt a kiegészítőt mindenképpen ajánljuk kedvenc charmjaid biztonsága érdekében. Na de, mint a charmoknál, a biztonsági láncoknál is számít a külső. Most hoztunk Neked egy igazán szép darabot, amelyen egy kis lógó szív fantasztikus hangulatot teremt. Mire vársz még?

Tökéletes ajándéknak, ha nem tudod, milyen medállal lepd meg kedvesed, akkor is remek választás, bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, névnap, jeles nap, évforduló, vagy bármilyen ünnep. Ha nem ismered az ízlését, akkor is bátran választhatod ezt a biztonsági charm láncot, mivel színben és formában bármilyen egyéb charmhoz illeszkedik. 

Méretei:

Gyűrűk magassága és szélessége: 1,2 x 0,4 cm

Lánc hossza: 6cm

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  7 db
8 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1112
Tömeg
3,1 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek