Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szívben szív vörös kővel ezüst charm
Szívben szív vörös kővel ezüst charm
4 290 Ft

Szívben szív vörös kővel ezüst charm

Szívben szív vörös kővel ezüst charm:

Engedd meg, hogy elkalauzoljalak a Szívben szív vörös kővel ezüst charm varázslatos világába! Ez az ékszerdarab nem csupán egy kiegészítő, hanem egy olyan szimbólum, amely a szíved mélyéről fakadó szeretetet és szenvedélyt hivatott kifejezni.

A Szívben szív charm egy gyönyörű szív alakú dizájnnal rendelkezik, melyet egy ragyogó vörös kővel díszítettek. Ez a kő nem csupán szemet gyönyörködtető, hanem mélyebb érzelmi rétegeket is hordoz magában, emlékeztetve minket a szerelem erejére és a szívünkben rejlő szenvedélyre.

Az ezüst charmból áradó báj és elegancia minden pillanatban lenyűgözővé teszi viselőjét. Képes feldobni a mindennapi megjelenést, és különlegessé tenni az alkalmi öltözéket is. Legyen szó egy romantikus vacsoráról vagy egy kis örömfutásról, a Szívben szív vörös kővel ezüst charm mindig veled lesz, hogy emlékeztessen az érzelmek fontosságára és az élet szépségére.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  2 db
4 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1472
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek