Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szívbe foglalt kis tappancs ezüst charm

Szívbe foglalt kis tappancs ezüst charm:

A Szívbe foglalt kis tappancs ezüst charm, ami egy rendkívül bájos és jelentéssel teli ékszerdarab a macskák és kutyák szerelmeseinek.

Ez a bájos charm egy szív alakú motívummal rendelkezik, melybe egy kis tappancs van rózsaszín aprókövekkel díszítve, mintha az állatod szeretetét és hűségét örökítené meg. Az ezüst fénye tovább emeli ennek a charmnak a szépségét és eleganciáját.

A Szívbe foglalt kis tappancs charm emlékeztet bennünket arra, hogy az állatok iránt érzett szeretetünk mindig része marad az életünknek, akár ott vannak mellettünk, akár már csak emlékeik élnek bennünk.

Könnyen kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal, így lehetőséget biztosítva arra, hogy kifejezd az állatod iránt érzett szeretetedet és hűségedet. Legyen szó egy hétköznapi megjelenésről vagy egy különleges alkalmi eseményről, a Szívbe foglalt kis tappancs ezüst charm mindig egy kis különlegességet és emlékezetességet csempész az öltözékedbe.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Nincs raktáron
6 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1191-A
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek