Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szívbe foglalt házikó fával ezüst charm

Szívbe foglalt házikó fával ezüst charm:

Ez a varázslatos ékszer nem csupán egy darab ezüst, hanem egy szimbólum, ami mindig emlékeztet rá, hogy az otthon az ahol a szíved van.

A Szívbe foglalt házikó fával ezüst charm magával ragadó dizájnja és aprólékos kidolgozása mindenkit elbűvöl. A szív alakú keretben egy bájos házikó látható, amelyet fák és természetes elemek vesznek körül, így egy igazi otthonos hangulatot teremtve.

Ez az ezüst charm tökéletes ajándék lehetőség mindenkinek, aki szereti az otthon melegét és a természet szépségét. Legyen szó egy szeretett személyről vagy magadról, a Szívbe foglalt házikó fával ezüst charm mindig mosolyt csal az arcokra és emlékeztet arra, hogy a szeretet mindig otthon van.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Szerezd be a Szívbe foglalt házikó fával ezüst charmot még ma, és hagyd, hogy az otthon érzése mindig kövesse az utadat!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Nincs raktáron
4 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2624
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!