Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szivárvány Tojás ezüst charm
Szivárvány Tojás ezüst charm
5 250 Ft

Szivárvány Tojás ezüst charm

Szivárvány Tojás ezüst charm
Szivárvány Tojás ezüst charm
Szivárvány Tojás ezüst charm
Szivárvány Tojás ezüst charm
Szivárvány Tojás ezüst charm

Szivárvány Tojás ezüst charm:

Ez a bájos charm egy varázslatos kavalkádja a színeknek és az energiának. Az apró részletek és a kifinomult forma valóban elbűvölővé teszi ezt az ékszert, amely azonnal felvidítja a napodat és emlékeztet a boldogságra és a reményre.

Az ékszer finom kidolgozása és a tiszta ezüst anyag eleganciája igazán különlegessé teszi ezt az ajándékot. Ez az ékszer nem csupán egy díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy mindig ünnepeljük a színek és az élet sokszínűségét.

Viselésekor ez a Szivárvány Tojás charm nemcsak díszíti a megjelenésedet, hanem emlékeztet arra is, hogy mindig keresd az örömet és a szépséget a mindennapokban. 

Ha szereted az élet színeit, vagy ismersz valakit, aki mindig a pozitív oldalát látja az életnek, akkor ez a Szivárvány Tojás Ezüst Charm tökéletes választás lesz ajándékként neki vagy saját magadnak. Ne habozz, és add hozzá a stílusodhoz ezt a vidám és inspiráló ékszert!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  8 db
5 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC223
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!