Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szív alakú lakat kulccsal ezüst charm
Szív alakú lakat kulccsal ezüst charm
7 350 Ft

Szív alakú lakat kulccsal ezüst charm

Szív alakú lakat kulccsal ezüst charm
Szív alakú lakat kulccsal ezüst charm
Szív alakú lakat kulccsal ezüst charm
Szív alakú lakat kulccsal ezüst charm
Szív alakú lakat kulccsal ezüst charm

Szív alakú lakat kulccsal ezüst charm:

Ez a varázslatos ezüst charm szívélyesen hívogat mindenkit, aki szereti a romantikus és kifinomult ékszereket. A szív alakú lakat különleges jelentéssel bír, hiszen ez a szimbólum az igazi és örök szeretetet képviseli. A kulcs pedig nem csupán egy egyszerű tárgy, hanem a bizalom és az egymás iránti elkötelezettség jelképe.

Az ékszer finom kidolgozása és a tiszta ezüst anyag eleganciája tökéletesen tükrözi a szerelem tisztaságát és erejét. Ez az ékszer nem csupán egy díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy a szeretet és az elkötelezettség az élet legfontosabb értékei közé tartoznak.

Viselésekor ez a charm nemcsak szépséget ad az öltözékednek, hanem emlékeztet arra is, hogy mindig értékeljük és gondoskodjunk azokról az emberekről, akik a legközelebb állnak hozzánk. Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy az igaz szeretet mindig szívünk mélyén lakozik, és soha ne feledd megmutatni azt a számodra különleges személyeknek az életedben!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  10 db
7 350 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC467
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!