Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Sziv-alaku-ezust-kismadaras-charm
Szív alakú ezüst kismadaras charm
4 999 Ft

Szív alakú ezüst kismadaras charm

Sziv-alaku-ezust-kismadaras-charm
Sziv-alaku-ezust-kismadaras-charm

Szív alakú ezüst kismadaras charm

Te is rajongsz a természetért? Akkor megtaláltad a hozzád illő kis ékszert. Ez az ezüstből készült kis darab kompatibilis karkötőhöz és nyaklánchoz egyaránt, csodás színeivel igazán kiemelkedő darab. Ezt biztosan észreveszi mindenki, hiszen nem egy megszokott darab, színeivel vonzza a tekintetet. A kis madár jelképezheti a tavaszt, a szabadságot, a természetet, az állatok szeretetét, és mindent, amit Neked egy ilyen csodás kis madárka jelenthet. 

 

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel. 

Mérete: 1,1x1,1cm

Súlya: 1,6 g
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  3 db
4 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC647
Tömeg
1,6 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek