Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Szinvaltos-lila-rozsa-ezust-fuggo-charm
Színváltós lila rózsa ezüst függő charm
4 999 Ft

Színváltós lila rózsa ezüst függő charm

Színváltós lila rózsa ezüst függő charm:

Ez az ékszer nem csak csillog, hanem bűbájosan változik a szemed láttára. Ez a kis ékszer nem csupán egy charm, hanem egy tündérmese.

Egyetlen pillanat alatt megváltozik a rózsa színe, és mintha a virág életre kelne. Ez a színváltás nem csak látványos, de minden alkalommal  varázslatot csempész a mindennapi viseletedbe. A rózsa motívumok nőies eleganciát és romantikát sugároznak. Születésnap, évforduló vagy akár csak egy kis meglepetés - ez a charm mindig jó választás. Nem csak ékszer, hanem egy kis tündérmese, ami mindig veled lesz. Engedd, hogy a Színváltós Rózsa Ezüst Függő Charmmal minden napod egy kis mesévé váljon, és élvezd a varázslatot minden egyes pillanatban! 

UV fény hatására változik a színe. 
Charm témája
Virág
Raktáron :  9 db
4 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről:
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.


Adatok
Cikkszám
BSC824-VT
Vélemények
Átlagos értékelés:
3 (1 vélemény)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Lisztes Zsuzsanna
2023.12.11
Nagyon szép, dekoratív, csak a színe NEM változik. Egyszerűen fehér.