Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Színjátszó szívvarázs ezüst függő charm

Színjátszó szívvarázs ezüst függő charm:

Belefeledkezni egy szívbe sosem volt ilyen gyönyörű! Bemutatjuk neked a Színjátszó Szívvarázs ezüst függő charmot - az abszolút stílus és érzékiség szimbólumát. Ez a lenyűgöző charm olyan, mintha maga a szerelem és kreativitás lenne megtestesítve. Az ezüst függő szív formájú charm a színek kavalkádjával játszik. Minden irányból más és más árnyalatok törnek elő, ahogy a fény megérinti. Az egyedi szív alakú dizájn kifejezi a szeretetet és az érzelmek gazdagságát. A kifinomult részletek és a precíz kidolgozás teszik ezt a charmot egy valóban különleges ékszerdarabbá. Ez a függő charm tökéletes választás minden alkalomra. Legyen szó egy romantikus randevúról, egy különleges eseményről vagy csak a mindennapokról, ez a charm mindig feldobja és egyedivé teszi a megjelenésedet. Az új Színjátszó Szívvarázs charm az, ami még hiányzik a kollekcióból. Legyen a tiéd, és add hozzá a szívvarázst minden pillanathoz!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Nincs raktáron
3 399 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2274
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!