Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Színes virágos köves spacer ezüst charm
Színes virágos köves spacer ezüst charm
5 450 Ft

Színes virágos köves spacer ezüst charm

Színes virágos köves spacer ezüst charm
Színes virágos köves spacer ezüst charm
Színes virágos köves spacer ezüst charm
Színes virágos köves spacer ezüst charm

Színes virágos köves spacer ezüst charm:

Ez egy valóban gyönyörű kiegészítő, amely stílusosan és elegánsan ötvözi a virágok és a színes kövek báját.

Ez a varázslatos charm nem pusztán egy ékszerdarab; ez egy stílusnyilatkozat. 

A virágos dizájn finoman kidolgozott, és a színes kövek még vonzóbbá teszik ezt az ékszerdarabot. Ez az ékszer tökéletes választás mindenki számára, aki szereti a virágokat és szeretné kifejezni egyedi stílusát.

Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalmakról, ez a charm mindig kiegészíti és feldobja megjelenésedet. Kombináld kedvenc láncoddal vagy karkötőddel, hogy még személyesebbé és egyedibbé tedd.

Ha szereted a virágokat és a csillogó köveket, és stílusos kiegészítőt keresel, ne habozz! Szerezd be most ezt a lenyűgöző Színes Virágos Köves Spacer ezüst charmot, és ragyogj a tömegben a saját egyediségeddel és stílusoddal!
Charm témája
Spacer
Raktáron :  7 db
5 450 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1727
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!