Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Színes leveles biztonsági lánc ezüst charm
Színes leveles biztonsági lánc ezüst charm
9 250 Ft

Színes leveles biztonsági lánc ezüst charm

Színes leveles biztonsági lánc ezüst charm:

Ez a káprázatos és praktikus ékszer kiváló választás mindazoknak, akik stílusosan szeretnék kiegészíteni viseletüket, miközben biztonságban tartják kedvenc ékszerüket.

A színes leveles dizájn friss és kifinomult atmoszférát kölcsönöz az ékszernek, míg a biztonsági lánc praktikusságot és védelmet nyújt a kedvenc charmodnak.

A színes levél a természet szépségét és változatosságát szimbolizálja, így ez a charm ideális választás mindazok számára, akik szeretik a természet inspirálta kiegészítőket. Emellett a biztonsági lánc megakadályozza az ékszer elvesztését.

Ez a charm könnyedén kombinálható egy ezüst nyaklánccal vagy karkötővel, és ideális választás lehet mindennapi viseletre vagy egy különleges alkalomhoz. Ezenkívül tökéletes ajándék lehet szeretteidnek vagy barátaidnak, akik értékelik az elegáns és praktikus ékszereket.

Ne hagyd ki ezt a lenyűgöző színes leveles biztonsági lánc ezüst charmot, amely garantáltan feldobja viseletedet és védelmet nyújt kedvenc ékszereidnek. Szerezd be még ma, és légy részese ennek az egyedi és stílusos ékszerélménynek!
Charm témája
Természet
Raktáron :  7 db
9 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC914
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!