Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Színes köves pöttyös spacer ezüst charm
Színes köves pöttyös spacer ezüst charm
5 750 Ft

Színes köves pöttyös spacer ezüst charm

Színes köves pöttyös spacer ezüst charm
Színes köves pöttyös spacer ezüst charm
Színes köves pöttyös spacer ezüst charm
Színes köves pöttyös spacer ezüst charm

Színes köves pöttyös spacer ezüst charm:

Ez a bámulatos kiegészítő nem csupán a karpereceidet teszi teljessé, hanem egyben stílusosan fokozza egyéniségedet is.

Hagyd, hogy az ezüst ragyogása és a színes kövek vibrálása felszabadítsák belőled az igazi stílusikonot! Ez a charm nem csupán egy egyszerű kiegészítő, hanem az önkifejezésed tökéletes kiegészítője. A pöttyös design egyedi varázst kölcsönöz viselőjének, míg az ezüst csillogása minden pillanatban a figyelem középpontjába vonja tekinteteket.

Legyen szó egy laza randiról vagy egy elegáns eseményről, ez a charm minden helyzetben megállja a helyét. Hordd egyedül vagy keverd más charmokkal a karpereceden - a végeredmény mindig magáért beszél majd!

Ne hagyd ki a szezon legnagyobb trendjét! Szerezd be most ezt a bájos, divatos Színes Köves Pöttyös Spacer Ezüst Charmot, és légy te is az utcai stílusdiktátorok között!
Charm témája
Spacer
Raktáron :  7 db
5 750 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1005
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!